Fodboldrejser til de største ligaer i Europa 

Vi er et 100% danskejet rejsebureau, der tilbyder komplette pakkerejser (fly + hotel + billet) til fodbold i Europa. Ved at købe den fulde pakke er du som kunde og forbruger, bedst muligt pakket ind. Vi har mere end 20 fodboldliga'er repræsenteret og dermed over 150 forskellige fodboldhold lanceret. Dette åbner op for en masse interessante single- & kombipakker på kryds og tværs af de af de mange turneringer. Vi sender årligt mere end 3000 danskere til fodbold.

Daglig research og forbedring af aftaler

Teamet bag Fodboldpakker.dk bruger meget tid på research og på at informere vores kunder grundigt, så vi altid kan stå inde for vores fodboldpakker. Vi sikrer at vores kunder har fuldt indblik i hele fodboldpakkens indhold, og dermed med ro i sindet kan tage afsted uden bekymring.

Vi har selv rejst på kryds og tværs af hele Storbritannien og resten af Europa utallige gange. Vi har indgået en masse fornuftige aftaler. Derfor overlades der intet til tilfældighederne, og vi kunne aldrig drømme om at sende kunder afsted til destinationer, som vi ikke følte os 100 % sikre på ville blive en gennemført oplevelse på alle parametre!

Vi har en naturlig stolthed omkring vores produkt og bestræber os derfor på at tilbyde gennemførte fodboldoplevelser.