En vision et mål 

Det er nu tiden inde til at initiere et fodboldakademi i Ghana, Vestafrika, med det formål at dyrke og frembringe fodboldtalenter. We Care About African Football tager skridtet mod at etablere og opbygge dette fodboldakademi i den nærmeste fremtid. Den overordnede vision er at udvikle en talentfabrik, der kan bane vejen for fremtidige stjerner.

Dette initiativ udspringer af en enestående mulighed, som er opstået gennem We Care About African Footballs langvarige partnerskab med fodboldklubben Royal Sportive siden 2017. Nu føler vi, at det er det rette tidspunkt at tage næste skridt og investere i udviklingen af et fodboldakademi. Vores mål er at forfine fodboldtalenter og åbne døre for dem, der ønsker at forfølge deres drømme.

Gennem etableringen af dette akademi søger vi ikke blot at forme dygtige fodboldspillere, men også at inspirere og styrke de unge atleter til at forfølge deres potentiale. Vi ønsker at udvikle et miljø, hvor talent og ambition bliver næret, og hvor fodbold bliver mere end blot en sport – det bliver en vej til selvudvikling og fremtidig succes.

Denne beslutning repræsenterer en naturlig udvidelse af vores engagerede arbejde med at støtte fodboldinitiativer i området. Vi tror på, at dette fodboldakademi vil markere begyndelsen på en ny æra for talentudvikling i Vestafrika og være med til at opfylde drømmene hos mange unge håbefulde fodboldspillere.

Processen for at blive optaget på Akademiet

Talentet skal udvikles 

Her præsenteres holdet fra Ghana, der vil være med til at drive udviklingen af akademiet samt varetage den daglige ledelse, når vi er klar til at officielt lancere vores fodboldakademi.

Talenterne

Vores talenttræner foretager en grundig evaluering af de mulige fremtidige akademispillere, idet der tages højde for flere forskellige kriterier. Dette inkluderer ikke kun deres aktuelle fodboldmæssige færdigheder, men også deres potentiale for udvikling samt deres evne til at lære og tilpasse sig.

På akademiet stræber vi efter at forme de mest talentfulde fodboldspillere, mens vi samtidig fokuserer på at skabe en helstøbt personlighed med et solidt fundament for fremtiden. Vores mål er ikke blot at udfolde fodboldpotentialet hos disse unge spillere, men også at fremme deres personlige vækst og evne til at håndtere udfordringer uden for fodboldbanen.

Vi tror på, at den holistiske tilgang på akademiet vil resultere i ikke kun succesrige fodboldspillere, men også i individer, der er rustet til at imødegå livets udfordringer med selvtillid og styrke. Dette samspil mellem sportslig udvikling og personlig vækst er hjørnestenen i vores tilgang på akademiet, og vi er fast besluttede på at skabe en bæredygtig vej til succes for vores fremtidige spillere.

Fremtidens talenter

Uddannelse udgør fundamentet for alle aspekter af vores akademis virke. Derfor tillægger vi stor betydning for, at vores atleter engagerer sig fuldt ud i klasseværelset og konsekvent følger deres skoleforløb

Fodboldens talenter er fremtiden

Hvad kigger Scout efter en fodboldspiller vurdering af talent kigger man efter speed, attitude, spilintelligens og teknik. Noget er medfødt, fx hvor hurtig man er, mens fx spilintelligens kan læres. 

Prøve periode 

Efter en spiller har gennemført den indledende udvælgelsesproces, tilbyder vi dem en tre ugers prøveperiode på vores akademi. I løbet af denne periode vil de deltage i yderligere evalueringer, der giver os mulighed for at vurdere deres fodboldfærdigheder samt deres evne til at håndtere uddannelsesmæssige forpligtelser. Opholdet på akademiet giver os mulighed for at observere spillerne i vores eget miljø, hvilket i høj grad bidrager til vores endelige beslutning om optagelse på akademiet og deres fremtidige udvikling.

Vores vision er at skabe succes

Vi er fuldt overbeviste om, at vores omfattende trænererfaring og fodboldfilosofi giver os evnen til at udvikle talentfulde fodboldspillere i Vestafrika, specifikt i Ghana.

Afrikanske fodboldspillere er meget talentfulde 

Akademiet

For at blive en integreret del af vores akademi er der visse forudsætninger, der skal være opfyldt inden optagelse kan ske. Det er afgørende, at spilleren besidder talent og samtidig prioriterer skolegang, udfører sine hjemmeopgaver og er villig til at stille krav til sig selv som spiller. Vi betragter hvert individ som en helhed, og derfor er det en prioritet at skabe et positivt og sikkert miljø. Ingen spiller er alene i dette forløb, da vi altid vil fungere som deres mentorer og støtte dem på deres vej. 

Aldrig give op

Formålet med vores akademi er at forme robuste afrikanske fodboldspillere og forvandle dem til fremtidige rollemodeller for Afrika.

Hvor stor er chancen for at blive professionel fodboldspiller Der er mange faktorer, som skal falde i hak, for at en drøm om at blive professionel fodboldspiller skal gå i opfyldelse. I gennemsnit kommer kun 1-2 personer fra en hel årgang på landsholdet, om end der naturligvis er flere, der bliver professionelle.

Vil du støtte vores akademi


Der er i øjeblikket ved at blive udarbejdet en model for støtte til We Care About African Football Academy, og denne model vil blive præsenteret her på hjemmesiden. Vi sigter mod at kunne præsentere denne model sent på året eller i begyndelsen af 2025.

  We Care About African Football Academy