Rikke Thusgaard æret være dit minde 14 April 1977 - 20 November 2017

I erindring om Rikke Thusgaard, en bemærkelsesværdig skikkelse i vores projekt og i "WCAAF" (We Care About African Football). Rikke var en lysende sjæl, der fyldte vores indsats med en dyb glæde. Hver gang vi samlede tøj eller engagerede os i at forberede det til donation eller hentning, udstrålede Rikke en bemærkelsesværdig dedikation til We Care About African Football. Hendes ånd var urokkelig i hendes stræben efter at opfylde vores fælles mål: at bringe fodboldtøj til Afrika, nærmere bestemt Ghana.
Rikke var mere end bare en medlem af vores team; hun var en solstråle, en pige fuld af glæde, der altid ønskede det bedste for alle omkring hende. Hendes generøsitet kendte ingen grænser, og hendes ønske om at hjælpe andre var altid øverst på hendes sind, langt før hun tænkte på sig selv.
Tabet af Rikke er en uerstattelig sorg, der fylder vores hjerter. For at ære hende og alt det, hun repræsenterede, dedikerer jeg med hjertet hele "WCAAF" - We Care About African Football - til hendes minde. Rikke skulle have været vidne til øjeblikket, hvor børn og unge i Afrika modtog den tøj, vi samlede ind med så stor iver. Selvom hun ikke kan være fysisk til stede, lover jeg mig selv og Rikke, at jeg vil tage turen til Afrika som en hyldest til hende og hendes ubesværede ånd.
Rikke Thusgaard, du vil altid være min bedste veninde, indlejret dybt i mit hjerte for evigt. Snart tager jeg rejsen, og jeg håber, at du ser ned på os med et smil fra himlen.